Proeflokaal deventer


Proeflokaal ‘tOer bevindt zich direct aan de Brink, naast het VVV kantoor en het Pennickhuis. Een prachtige locatie die veel historie uitstraalt. Ook bij binnenkomst herken je het monumentale gevoel door hoge plafonds en grote ramen. In het eigentijdse interieur is gebruik gemaakt van stevige materialen als staal, hout en steen en geeft een knipoog naar de historie. Het twee verdiepingen tellende Proeflokaal biedt ruimte aan zo’n 125 mensen tijdens een diner.

Het Proeflokaal is erop ingericht dat je in alle rust kunt genieten van een overheerlijk hapje en een drankje, samen met je gezin, familie, vrienden of collega’s. Doordat ons restaurant opgedeeld is in drie aparte ruimtes is het ook mogelijk om met grote groepen te komen eten of zelfs een ruimte af te huren. Bij het sfeervolle Proeflokaal ‘tOer geniet je in stijl van de smaak van de Hanze.

Genieten voor jong en oud


Omdat wij het belangrijk vinden dat jong en oud kan genieten bij ons Proeflokaal is er een uitdagende en veilige speelruimte ingericht voor kinderen. Zo kunnen zij lekker ravotten en spelen, terwijl ze wachten op het eten en is het echt voor iedereen onbeperkt genieten bij Proeflokaal ‘tOer

Van het platteland, zo op je bord
Bij Proeflokaal ‘tOer maken wij gebruik van lokale en streekproducten.

Partners


Zorgkwekerij Het Nieuwe Veld
De hoogwaardige en bijzonder groentes van Het Nieuwe Veld geven onze gerechten een uniek karakter. Deze mooie producten worden gekweekt door een diversiteit aan deelnemers in een sfeervolle, veilige setting. (Boxbergerweg 46, Diepenveen)

Deventer stadsmosterd
Onze eigen Deventer mosterd gebruiken wij bij onze gerechten en sauzen. Doordat ze verkrijgbaar zijn in maar liefst acht verschillende smaken geven ze pit aan onze gerichten. (Rielerweg 21, Deventer)

Deventer Koek
Wanneer je aan Deventer denkt, denk je waarschijnlijk ook aan de koek. Al meer dan vijf eeuwen onderstrepen Deventenaren hun gastheerschap met Deventer Koek. Bussink is van oudsher hèt merk van de alom bekende Deventer Koek en is tegenwoordig nog steeds een begrip. Bij ons om de hoek vind je het Deventer koekwinkeltje. (Brink 84, Deventer)

Reserveren


Online reserveren kan 24 uur per dag. Het is gelijk inzichtelijk welke tijden nog beschikbaar zijn en je ontvangt direct per e-mail een bevestiging van je reservering.

Reserveren

Proeflokaal ‘tOer is onderdeel van ADAS Groep

Made by Akas